یکی از وسایل برقی مهم در آشپزخانه، یخال فریزر می باشد اما مانند هر وسیله ی دیگر ممکن است خراب شود و یا ایراداتی پیدا کند. یکی از این مشکلات رایج، یخ زدن لوله های پشت یخچال می باشد که در این مقاله از آقای سرویس می خواهیم علت یخ زدن لوله های پشت یخچال توضیح دهیم و روش های رفع آن را نیز بررسی خواهیم کرد.
علت یخ زدن لوله های پشت یخچال می تواند بر اثر عوامل گوناگونی رخ دهد. اگر به صورت صحیح از دستگاه خود نگهداری و مراقبت نکنید، این اتفاق برای شما می افتد بنابرایم شناسایی و رفع یخ زدن لوله های پشتن یخچال امری ضروری بوده و علاوه بر بینه شدن عملکرد دستگاه شما، طول عمر آن نیز افزایش پیدا می کند.
شما برای دریافت مشاوره رایگان و پرسش سوال های مربوط به یخ زدن لوله های پشت یخچال می توانید با شماره 09138193848 تماس حاصل فرمایید تا آقای سرویس پاسخ تمام سوالات شما را داده و شما را راهنمایی می کند.
در پشت یخچال چه لوله هایی وجود دارد؟
در پشت یخچال انواع لوله های مختلفی وجود دارد که هر کدام وظیفه خاص دارند که برخی از این لوله های در معرض بیشتر یخ زدن قرار خواهند گرفت. در ادامه به انوع این لوله های اشاره خواهیم کرد:
- لوله های مسی پشت یخچال
- لوله های داخلی
- لوله کمپرسور یخچال
- لوله تخلیه آب یخچال
- لوله مویی

علت یخ زدن لوله های پشت یخچال چیست؟
مشکل یخ زدن لوله های پشت یخچال در بیشتر یخچال های قدیمی دیده می شوند که سیستم برفک زدایی ندارند. هنگامی که هوای سرد با دیواره پشتی دستگاه شما برخورد می کند باعث به وجود آمدن یخ بر روی دیواره خواهد شد. این اتفاق بیشتر اوقات برای یخچال هایی رخ می دهد که در خوای سرد و خشک قرار دارند.
در ادامه به علت یخ زدن لوله های پشت یخچال می پردازیم و علل های آن را بررسی می کنیم:
گذاشتن غذاهای گرم در یخچال
علت یخ زدن لوله های پشت یخچال می تواند به خاطر گذاشتن غذاهای گرم در یخچال باشد. هنگامی که شما ظروف و غذا های داغ خود را در داخل یخچال قرار می دهید باعث خواهد شد تا انرژی بیشتری مصرف شود و در نهایت به مرور زمان طول عمر دستگاه شما پایین آید.
هنگامی که ظروف گرم خود را در داخل یخچال قرار می دهید، زمان سرد کردن آن بیشتر خواهد شد و منجر بع یخ زدن لوله های پشت یخچال می شود. برای جلوگیری از این مسئله بهتر است که غذای خود را کمی در محیط قرار دهید تا خنک شود و سپس آن را در داخل یخچال بگذارید.

مناسب نبودن حجم گاز یخچال
مناسب نبودن حجم گاز یخچال می تواند یکی از علت یخ زدن لوله های پشت یخچال باشد. حجم گاز یخچال باید در حد استاندارد بوده و نه کمتر و نه بیشتر باشد، در غیر این صورت عملکرد دستگاه شما مختل می شود. زمانی که گاز کم است، فشار زیادی به کمپرسور وارد شده و مجبور است فعالیت بیشتری انجام دهد تا هوا را سرد نگه دارد.
از سمت دیگر، اگر گاز یخچال بیش از حد بوده، سرما در سراسر آن افزایش یافته و منجر به یخ زدن لوله های پشت یخچال می شود. بنابراین حجم گاز یخچال خود را با کمک یک تکنسین ماهر اندازه گیری کنید تا در صورت کم یا زیاد بودن آن، به سرعت برای این مشکل را برطرف کنید.
خراب بودن لاستیک دور درب یخچال
یکی از رایج ترین دلایل یخ زدن لوله های مسی و لوله های پشت یخچال، خراب بودن لاستیک دور درب می باشد. وقتی که لاستیک دور درب دستگاه شما خراب می شود هوای سرد داخل به بیرون نشت پیدا کرده و هوای گرم بیرون وارد یخچال می شود.
این امر موجب می شود تا کمپرسور بیش از اندازه فعالیت داشته باشد تا دمای یخچال را حفظ کند. این فعالیت کمپرسور باعث می شود تا لوله های مسی و پشت یخچال یخ بزنند و برفک ایجاد شود. برای رفع این مشکل باید لاستیک دور درب خود را تعویض کنید. ما در یک مقاله جداگانه آموزش تعویض لاستیک یخچال را به شما توضیح داده یم و با خواندن آن می توانید خودتان لاستیک دور درب یخچال را تعویض نمایید.
باز گذاشتن بیش از حد درب یخچال
یکی از استفاده های نادرست از یخچال فریزر خود این است که بیش از حد درب دستگاه خود را باز می گذارید و همین مورد علت یخ زدن لوله های پشت یخچال می باشد. با باز گذاشتن بیش از حد درب یخچال، هوای داخل به بیرون منتقل شده و سردی خود را از دست می دهد.
با از دست رفتن سرمای درون یخچال، کمپرسور مجبور به انجام فعالیت بیشتری می شود و باعث یخ زدن لوله های مسی و پشت یخچال می شود. برای جلوگیری از این مشکل درب دستگاه خود را باز نگذارید تا با یخ زدن لوله های پشت یخچال رو به رو نشوید.
خرابی سیستم دیفراست
یکی از علت یخ زدن لوله های پشت یخچال، خراب شدن سیستم دیفراست می باشد. سیستم دیفراست دارای سه بخش اصلی هیتر، تایمر و ترموستات بوده است. زمانی که هیتر دیفراست آسیب دیده باشد باعث به وجود آمدن برف می شود و لوله های چشت یخچال یخ می زند و نمی گذارد که هوا گردش داشته باشد.
اگر تایمر دیفراست خراب شود و یا دچار مشکل شود از سرای یخچال حفظ نمی شود و لوله های چشت یخچال یخ می زنند. همچنین زمانی که ترموستات دیفراست مشکل پیدا کند به درستی نمی تواند کار کند و برفک ایجاد می شود که در نهایت مجنر به یخ زدن لوله های پپشت یخچال خواهد شد.
برای آنکه با این مشکلات رو به رو نشوید، سیستم دیفراست خود را به صورت دوره ای بررسی کنید تا اگر بخش های مهم آن خراب شدند بتوانید در کمترین زمان ممکن به تعمیر و یا تعویض آن ها اقدام کنید.

روش های جلوگیری از یخ زدن لوله های پشت یخچال
برای جلوگیری از یخ زدن لوله های پشت یخچال می توانید از روش های زیر بهره ببرید:
- دمای یخچال خود را بین 3 تا 5 درجه سانتی گراد قرار دهیم تا دستگاه بیش از اندازه سرد و یخ نشود.
- مطمئدن شوید که درب یخچال شما به خوبی بسته می شود و هیچ گونه درزی وجود ندارد که هوابی گرم بهن داخل دستگاه نفوذ پیدا کند.
- اگر لوله های پشت یخچال یخ زدند، دستگاه خود را خاموش کنید و بگذارید تا یخ ها آب شوند و دوباره دستگاه خود را راه اندازی کنید.
- اگر سیستم گرماشی یخچال آسیب دیده باشد باید از یک متخصص کمک بگیرید تا آن را تعمیر کند وقطعات آسیب دیده را تعویض نماید.
- کویل های اواپراتور یخچال خود را به صورت مرتب تمیز کنید تا از جمع شدن گرد و غبار بر روی آن جلوگیری شود.

رفع مشکل یخ زدن لوله های پشت یخچال در اصفهان
همان گونه که بررسی کردیم، یخ زدن لوله های پشت یخچال یک مشکل رایجی است که ممکن است با آن رو به رو شوید. اگر در اصفهان هستید و با این مشکل مواجه شدید می توانید از تعمیرات حرفه ای و تخصص آقای سرویس بهره مند شوید.
آقای سرویس با تیمی متخصص در زمینه تعمیر یخچال در اصفهان، آماده است که بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت به شما ارائه دهد. تیم ما با استفاده تجهیزات بروز و مدرن دستگاه شما را عیب یابی کرده و مشکل یخ زدن لوله های پشت یخچال شما را برطرف می کند.
شما با تماس با شماره 09138193848 می توانید از تعمیرات با کیفیت و سریع آقای سرویس بهره مند شوید و عملکرد دستگاه شما بهینه شود.
برند ها
کلیک کنید
بدون دیدگاه